Trek Specialist

De Trek Specialist van Nederland
Wij zijn in Nederland de meest uitgebreide en service gerichte Trek winkel en doordat wij de gehele collectie voeren van Trek zijn er veel voordelen te behalen voor u als klant en als fietsliefhebber. De passie voor Trek zit bij iedereen in onze winkel in het bloed.

Trek Fietsen met Korting of Servicepakket
U heeft bij ons altijd de keuze: wilt u het hoogste service niveau voor uw Trek fiets of kiest u voor de laagst mogelijke prijs? Kom langs in de showroom voor de voorwaarden en mogelijkheden. Meer informatie over korting op Trek Fietsen en service.


Goede Service en veel kennis over de Trek fietsen collectie
Wij hebben kennis van de materialen, modellen, accessoires en leuke gadgets omdat wij ons ook dag in dag uit volledig kunnen concentreren op het complete aanbod van Trek. Wij zijn altijd actueel en werken wij met de nieuwste modellen. Bij ons vindt u dan dikwijls als eerste in Nederland de nieuwe collectie die u dan ook in het echt kunt bekijken en berijden.

  • Veel Trek Fietsen 2021 in onze Showroom
  • Heel veel ervaring en kennis van Trek
  • Kies voor optimale service of de hoogste korting
  • De beste technische kennis en het beste advies
  • Meervoudig Trek Dealer of the Year
  • Inruilen van alle merken mogelijk

 

Trek Dealer van 2011Top Bikes: Meervoudig beste Trek Dealer van Nederland
Trek is een merk waar wij als leverancier trots op zijn, een complete lijn fietsen die sportief, doordacht en met oog voor design en techniek is ontworpen. tot in de kleinste details. Wij hebben als topdealer van Trek fietsen ervoor gekozen om veel van de collectie direct in onze showroom te tonen. Wij zijn wat dat betreft uniek te noemen in Nederland. 

De meeste trek fietsen leveren wij direct uit voorraad of kunnen wij binnen 1 a 2 dagen aan u als klant professioneel afleveren. Top Bikes is meervoudig benoemd tot beste Trek dealer van Nederland.
 

De Trek Specialist: Het beste advies:
Wij zijn in Nederland de meest uitgebreide en servicegerichte Trek brandstore en doordat wij de gehele collectie voeren van Trek zijn er veel voordelen te behalen voor u als klant en als fietsliefhebber. De passie voor Trek zit bij iedereen in onze winkel in het bloed.

Wij hebben kennis van de materialen, modellen, accessoires en leuke gadgets omdat wij ons ook dag in dag uit volledig kunnen concentreren op het complete aanbod van Trek. Wij zijn altijd actueel en werken wij met de nieuwste modellen. Bij ons vindt u dan dikwijls als eerste in Nederland de nieuwe collectie die u dan ook in het echt kunt bekijken en berijden.

 

Professionals met echte ervaring
Iedere Trek die wij verkopen wordt in de juiste maat geleverd en wordt tot in de puntjes verzorgd bij de aflevering. Wij weten exact wat de juiste werkwijze is. Of het nou een Navigator stadsfiets betreft, een full suspension mountainbike of zelfs een carbon Madone racefiets. 

U bent er zeker van dat er met liefde aan is gewerkt en de fiets in optima forma het asfalt of de modder op kan zoeken. Ons doel is dat u zorgeloos naar uw werk kunt fietsen of uw hobby kunt uitoefenen!

Trek Project One: Custom Made
Sinds 2009 zijn wij ook officieel Trek Project One dealer. Met het Trek Project One systeem kunt u uw racefiets compleet samenstellen naar uw eigen smaak. Van kleuren, frametype tot shimano of campagnolo versnellingsgroep. Wij adviseren en configureren uw racefiets en begeleiden u door het gehele proces.

Topbikes.nl
Elandstraat 89
2513 GM   Den Haag

info@topbikes.nlOpeningstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   9:00 - 17:30
Woensdag   9:00 - 17:30
Donderdag   9:00 - 17:30
Vrijdag   9:00 - 17:30
Zaterdag   9:00 - 17:00
Zondag   Gesloten     
       

De beste merken op fietsgebied in onze winkel in Den Haag

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Professionele werkplaats. Zonder afspraak en leenfietsen beschikbaar