Verlichting

Fietsverlichting collectie

Fietsverlichting bij Top Bikes
Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste merken fietsverlichting aanbieden en adviseren.
In onze showroom hebben wij een grote collectie verlichting van de beste merken in voorraad van Lezyne, Reelight, Axa, Urban Proof, Bontrager en Topeak. 

Trek Top Bikes: De specialist voor fietsverlichting
Trek U wordt op de best mogelijke manier geadviseerd
Trek Direct gemonteerd in onze showroom
Trek Uitstekende materiaal en productkennis
Trek U bent altijd welkom in de showroom

Lezyne Led verlichting
Lezyne bike light collectie:
Lezyne is al jaren een van de beste en meest gunstig geprijsde led verlichting voor op de fiets. Lezyne verlichting is uitgevoerd met de beste materialen en is ontworpen voor veiligheid voor alle soorten fietsers. Van wielrenner tot singletrack rijder, van forens tot schooljeugd. Lezyne heeft de juiste fietsverlichting in de collectie. Bij ons kunt u alle Lezyne verlichting vinden en wij adviseren u graag over de verschillende Lezyne modellen. De Lezyne verlichting is al verkrijgbaar vanaf 14 euro! 

Trek Bekijk de nieuwste collectie van Lezyne

Reelight Led Lights
Reelight Bike Lights:
Reelight is uniek in zijn soort. Prachtige verlichting die zijn energie opwekt door gebruik van magneten in het wiel. Tegenwoordig vaak te zien in het straatbeeld! nooit meer batterijen kopen of gedoe met bedrading. De Reelight fietsverlichting werkt altijd. Wij adviseren en monteren deze verlichting graag voor u in onze professionele werkplaats. 

Trek Bekijk de nieuwste collectie van Reelight

Bontrager Bike Lights
Bontrager Led verlichting
Als echte Bontrager specialist kan deze collectie niet ontbreken in onze showroom. Extreem slimme en degelijke led verlichting die perfect te combineren is met bijvoorbeeld uw Trek race, sport of stadsfiets. Fantastische kwaliteit en sublieme lichtopbrengst. Bontrager verlichting is al jaren een vaste waarde in onze collectie. In onze showroom demonstreren wij u graag alle verschillende Bontrager modellen.

Trek Bekijk de nieuwste Bontrager lights collectie

Urban Proof Fietsverlichting
Urban Proof fietsverlichting
Scherpgeprijsde en leuke fietsverlichting voor de kritische consument. Scherpgeprijsde led verlichting voor gebruik in de stad. Ideaal voor de school of cafefiets. Slimme oplossingen met siliconen behuizing en verkrijgbaar in heel veel leuke kleurtjes. Urban Proof is een echte prijsknaller van kwaliteit. 

Trek Bekijk de nieuwste collectie van Urban Proof

Topeak Fiets Verlichting
Topeak Bike Lights
Als specialist voor Topeak Producten kunnen wij u de gehele collectie fietsverlichting aanbieden. Prachtige oplossingen die zelfs ingebouwd kunnen zijn als prachtige led strips in lichtgewicht spatborden. De Topeak fietsverlichting is uniek in zijn soort en gebouwd voor jarenlang plezier en veiligheid. Top Bikes is al vele jaren het beste verkooppunt voor de Topeak collectie.

Trek Bekijk de nieuwste collectie van Topeak

En nog vele andere merken...
Buiten onze bovengenoemde hoofdmerken verkopen wij ook nog alle typische hollandse fietsverlichting van Axa, Basta en Simson. Nog dagelijks werken wij met deze klassieke onderdelen en merken en zien wij fietsen in onze workshop die voorzien zijn van deze fietsverlichting. Top Bikes staat voor veiligheid, u bent bij ons van harte welkom!

 

 

De beste merken op fietsgebied in onze winkel in Den Haag

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Professionele werkplaats. Zonder afspraak en leenfietsen beschikbaar