Fiets reparatie werkplaats Den Haag

Onze werkplaats is gedurende deze periode geopend van 10:00 tot 17:00!
U bent van harte welkom. De meeste reparaties zijn dezelfde dag gereed.Werkplaats | Reparatie van alle Merken

  • Geen afspraak Nodig
  • Snelle Service
  • Leenfietsen beschikbaar
  • Gratis SMS Service
  • Duidelijke prijsopgave vooraf
  • Iedereen is welkom
  • Eerlijke Tarieven

Fiets Reparaties | Snel Service
Wij weten als geen ander hoe onmisbaar een fiets is en als deze defect raakt kan dat veel last bezorgen. Daarom hebben wij een professionele werkplaats waar wij fietsen van alle merken repareren.Wij werken alleen met kwaliteits materialen en geven bij het aannemen van de reparatie een zo correct mogelijke schatting van de reparatiekosten.

Gratis SMS Service: U weet direct dat uw fiets klaarstaat
U komt niet voor verassingen te staan. Gratis SMS Service Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij met een gratis SMS service. U ontvangt automatisch een SMS met de totale kosten. U weet direct dat uw fiets klaar staat en kunt u deze komen ophalen. Kortom: Wij houden u mobiel!


Leenfiets service
Nieuw! U heeft bij ons nu de mogelijkheid om een leenfiets mee te krijgen als u uw fiets bij ons laat repareren of onderhouden. Als u uw fiets bij ons heeft aangeschaft is deze service zelfs helemaal gratis! Andere klanten zijn natuurlijk ook van harte welkom. Ongeacht hoe lang de reparatie ook duurt. Vraag bij een van onze medewerkers naar de beschikbaarheid.


Professionele Werkplaats
Onze werkplaats is zeer efficient en modern en wij kunnen de meeste reparaties dezelfde dag gereed hebben. Als de fiets voor 13:00 uur wordt gebracht staat deze meestal om 17:00 weer klaar. Bij afwijkende speciale reparaties of als er een bepaald onderdeel niet voorradig is overleggen wij met u wanneer de fiets dan voor u klaar staat. Meestal is dit dan binnen 24 uur. In verband met Covid-19 kunnen de reparaties iets langer duren dan normaal. Wij proberen alles binnen 24 uur gereed te hebben.

Stadsfietsen | Race | Mountainbike | Etc
Wij repareren alle soorten fietsen en hebben ervaring met de nieuwste technieken en materialen. Van normale stadsfiets, elektrische fiets (Bosch, Shimano en Bionx) tot high end carbon racefiets. Iedereen met een fiets is bij ons welkom en deze wordt met de grootste zorg naar uw wensen gerepareerd of onderhouden.

Elektrische Fietsen
Wij zijn gespecialiseerd in de Trek Ride+ Elektrische fietsen en kunnen u in alle situaties perfect adviseren over de techniek en eventuele storingen. In onze professionele werkplaats kunnen wij alle Bosch, Shimano Steps en Bionx fietsen onderhouden, updaten en repareren. Software Updates voor de Trek fietsen worden bij reparatie altijd uitgevoerd. Al ons personeel is gecertificeerd voor de Trek Bionx Ride+, Bosch en Shimano Steps systemen.
 

LET OP! GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN I.V.M COVID-19

Openingstijden Werkplaats
Dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00
Zaterdag van 11:00 tot 17:00
Zondag en Maandag Gesloten

Koopavond 2 Maart tot 1 September: Ook voor al uw reparaties
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij in de zomer aangepaste openingstijden waarbij wij op donderdag een extra koopavond hebben. De aangeven openingstijden gelden ook voor de werkplaats. U bent van harte welkom.

            

Topbikes.nl
Elandstraat 89
2513 GM   Den Haag

info@topbikes.nlOpeningstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   10:00 - 17:00
Woensdag   10:00 - 17:00
Donderdag   10:00 - 17:00
Vrijdag   10:00 - 17:00
Zaterdag   10:00 - 17:00
Zondag   Gesloten     
       

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)