Race Pedalen

Race Pedalen | SPD-SL | Look | All City
Optimale prestaties op een racefiets kunnen alleen worden bereikt met een goed pedaal systeem. Look en Shimano SPD-SL zijn de standaard op dit gebied en bieden een breed scala aan verschillende race pedalen. Van ultra lichtgewicht race pedalen tot eenvoudigere instap modellen. Door het gebruik van speciale schoenplaatjes heb je met een race pedaal veel meer controle en kunt u beter uw kracht overbrengen op de cranken. Daardoor gaat u sneller en rijdt u comfortabeler.

All City - Klassieke oplossingen
Voor klassieke fietsen zijn de All City race pedalen de ultieme oplossing. Prachtig ontworpen toeclips met uitwisselbare systemen en gemaakt van de beste materialen. Met een All City race pedaal rijdt u met pure kwaliteit en een knipoog naar het verleden.

Wij kunnen u perfect adviseren over de verschillende systemen. In de showroom monteren wij de race pedalen direct en kunnen wij u schoenplaatjes goed afstellen. U bent van harte welkom.

Er zijn momenteel geen producten of categorieën

Gratis verzending boven 75 euro - Veilig betalen bij Top Bikes

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)