Onderkleding

Onderkleding | Craft | Bontrager
Onderkleding is een belangrijk onderdeel van een goede set fietskleding. Onze basis collectie omvat de Craft onderkleding en Bontrager baselayer series. Onderkleding voor verschillende omstandigheden die zeer technisch zijn ontworpen en perfecte fit hebben. Bontrager en Craft hebben onderkleding voor de heetste dagen of de koudste dagen en alles wat daar tussenin zit. Alles voor een betere prestatie!

Winter Onderkleding
Gemaakt van wol materialen voor een perfecte isolatie maar goed ademend vermogen. Daardoor is uw lichaam altijd op de juiste temperatuur zonder last te krijgen van zweten.

Lente / Zomer Onderkleding
Combinatie van synthetische materialen en wol met een perfecte balans tussen ademend vermogen en ventilatie. Perfecte fitting zorgt voor optimaal comfort en betere prestaties.

Heeft u vragen over de Bontrager en Craft onderkleding? U bent van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag. U kunt bij ons altijd passen.

Er zijn momenteel geen producten of categorieën

Gratis verzending boven 75 euro - Veilig betalen bij Top Bikes

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)