Fietsbrillen

Shimano Fietsbrillen | Agu Brillen
Vele rijders hebben al ontdekt wat de voordelen zijn van een goede fietsbril. Wij leveren de brillen van Shimano en Swisseye. Twee merken met een jarenlange ervaring en gebruik maken van de nieuwste technieken. De Shimano en Agu fietsbrillen zijn uitgevoerd met speciale krasvaste lenzen en zijn behandeld om tegen een stootje te kunnen. De brillen zijn lichtgewicht en hebben een perfecte pasvorm.

Shimano Brillen | Techniek en Design
In de nieuwe collectie zijn de Shimano Fietsbrillen opnieuw ontworpen en de topmodellen zijn nu ook verkrijgbaar met gepolariseerde glazen. De beste kwaliteit voor een ultiem zicht en 100% bescherming tegen UVA en UVB. De meeste Shimano brillen zijn voorzien van verwijderbare lenzen. Ideaal voor de fanatieke fietser!

Wilt u advies over de brillen van Agu en Shimano? U bent van harte welkom in de showroom voor het beste advies en om de brillen te passen.

Er zijn momenteel geen producten of categorieën

Gratis verzending boven 75 euro - Veilig betalen bij Top Bikes

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)