Sturen Mountainbike

Mountainbike sturen | Bontrager
Bontrager is ook in de mountainbike wereld een marktleider op onderdelen gebied. De Bontrager mountainbike Sturen horen hier natuurlijk bij. Van high end Carbon flatbars tot de eenvoudige aluminium mountainbike sturen. Over alles is goed nagedacht. Bontrager werkt voor zijn sturen samen met de beste off road rijders ter wereld. Bij Bontrager staat perfectie voorop.

Bontrager Mountainbike sturen | Recht | Riser
De Bontrager mtb sturen zijn verkrijgbaar in zowel flatbar (rechte) uitvoering als in de Riser uitvoeringen. Hierdoor kunt u met de Mountainbike sturen altijd de perfecte houding bereiken. Totale controle in de meest extreme situaties.

Bontrager Collectie: Vernieuwd
De Bontrager MTB sturen collectie is nu uitgebreid met prachtige modellen en diverse, opvallende kleuren. De perfecte oplossing voor mountainbikes waar op vertrouwd kan worden en waar controle en sterke op het hoogste niveau zijn gebracht.

Heeft u vragen over de verschillende mountainbike sturen? Wij adviseren u graag. In onze professionele werkplaats monteren wij de onderdelen naar wens.

Er zijn momenteel geen producten of categorieën

Gratis verzending boven 75 euro - Veilig betalen bij Top Bikes

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)

Zo spoedig mogelijk (binnen 30 min*)