Beoordeeld met een 7.6 op 88 beoordelingen

Trek Speed Concept

Trek Speed Concept. De snelste fiets ter wereld:Trek Speed Concept Race - Triatlon en Tijdrit fietsen
De Trek Speed concept 2017 is de snelste triatlonfiets op de planeet. Het revolutionaire ontwerp bindt een grensverleggende aerodynamische vorm aan de meest zorgvuldige integratie van remmen, kabels en electronica die ooit op een fiets te zien was. Trek Speed Concept is volledig ontworpen met de kennis die opgedaan is in de windtunnel. Aangetoond is dat u met het Trek Speed Concept model een tijdswinst kunt winnen die met geen enkel ander merk door alleen aerodynamische eigenschappen behaald kan worden.

Trek Speed Concept 2017: De revolutie in snelheid
Het gebruik van het gepatenteerde Trek OCLV met Kammtail Virtual Foil tube design en de Bontrager Bullhorn sturen geven u de beste houding voor Triathlon en tijdrit. Getest door de professionals. Zet uw beste tijd neer!

De Trek Speed Concept Modellen zijn in de nieuwe 2017 collectie ook verkrijgbaar als custom build modellen die speciaal voor u worden samengesteld. Wij adviseren u perfect over de verschillende keuzes.

Er zijn momenteel geen producten of categorieën

Trek winkel van het jaar - De Trek Specialist

  • Catalogus van 10.000+ Artikelen.

  • De professional met de beste service.

  • Trek fietsen met service pakket of extra korting

  • Veilig betalen

Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)