Korte Fietsbroeken

Korte Fietsbroeken | Bontrager | Craft
De keuze uit de korte fietsbroeken is zeer divers en in alle prijsniveaus. Van high end Pro fit fietsbroeken met de beste materialen, optimale fit en ademend vermogen tot de meer eenvoudige modellen met standaard zeemleer en zonder halters. Ideaal voor spinning of de recreatieve rijder. De korte fietsbroeken van Bontrager en Craft zijn ontworpen met de rijder in gedachte en zijn voorzien van de best mogelijke materialen in hun prijsklasse.

Materiaal | Korte Fietsbroeken
De Profila materialen hebben de perfecte eigenschappen voor ademend vermogen, rekbaarheid en duurzaamheid en zijn te vinden in de korte fietsbroeken van Bontrager en Craft. Optimale balans tussen comfort, prestatie en pasvorm. Fietsbroeken voor zowel dames als heren.

Heeft u vragen over de Bontrager en Craft wielerkleding? U bent van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag. U kunt bij ons altijd passen.

Er zijn momenteel geen producten of categorieën

Gratis verzending boven 75 euro - Veilig betalen bij Top Bikes

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)