Sturen race

Race sturen | Bontrager
Bontrager heeft een grote collectie race sturen voor iedere rijder. Van de high end Bontrager Carbon OCLV racesturen tot de budget aluminium modellen. De kwaliteit van de Bontrager race sturen zijn van het hoogste niveau en zorgen voor een ergonomische houding. De Bontrager racesturen worden gebruikt op het hoogste niveau door o.a het Trek Factory Racing team.

Bontrager OCLV Carbon racesturen:
Alle Bontrager Racesturen worden ontwikkeld in samenwerking met de beste renners ter wereld. De mooiste materialen gecombineerd met de modernste technieken. Bontrager sturen zijn verkrijgbaar in vele maten en zorgen altijd voor de beste houding en prestatie.

Nieuw: Bontrager IsoZone Race Sturen
In de Bontrager sturen collectie zijn nu IsoZone modellen toegevoegd. Een racestuur met ingebouwde pads die ervoor zorgen dat trillingen tot 20% worden verminderd. Een betere prestatie met de IsoZone race sturen.

Wilt u advies over verschillende race sturen? Wij adviseren u graag. In onze professionele werkplaats monteren wij ook alle onderdelen.

Er zijn momenteel geen producten of categorieën

Gratis verzending boven 75 euro - Veilig betalen bij Top Bikes

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)