Kabel Kits

Complete Kits - Rem en Derailleur kabel kits - Alles in 1
Om uw fiets een complete upgrade te geven bieden wij complete kits aan met alle binnenkabels, buitenkabels en accessoires in een. De Jagwire Racer Kits zijn prachtige sets met kabels van de beste kwaliteit en in een veelvoud aan kleuren. De kevlar binnenkabels met speciale coating zorgen voor extreme prestaties. Jagwire begrijpt hoe een kabel systeem moet werken. De Jagwire Kits worden geleverd in standaard lengtes die eventueel nog aan te passen is.

Jagwire: Kabels getest in de meest extreme omstandigheden
De Jagwire kabels zijn getest in een veelvoud aan situaties. Door de fabricage gecombineerd met teflon behandeling en de hoge kwaliteit buitenkabels hebben de Jagwire Kits een zeer lange levensduur en weinig rek. Daardoor is Jagwire het meest betrouwbare merk op de markt voor de veeleisende rijder. Jagwire Kits: De beste keuze voor racefietsen in vele kleuren!

Wij Leveren alle Jagwire Racer Kits direct. Zowel Online als in de Showroom. Wilt u goed advies? U bent hiervoor van harte welkom!

Er zijn momenteel geen producten of categorieën

Gratis verzending boven 75 euro - Veilig betalen bij Top Bikes

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)