Trek Aluminium Race

Trek Racefietsen Aluminium 2019Trek Aluminium Racefietsen - Trek Race collectie
Dit nieuwe modeljaar 2019 zijn de Trek Aluminium racefietsen prachtig geworden. Met compleet nieuwe Trek Alpha framesets en mooie, lichtgewicht onderdelen op het nieuw gelanceerde platform: Trek Domane AL. De lichtgewicht Trek Racefietsen hebben een sublieme wegligging en zijn gebouwd voor prestatie. De Trek Domane AL en Trek Emonda ALR series zijn echte kwaliteits instap racefietsen en iedere rijder zal hier van smullen. Het design van Trek is compleet vernieuwd met een verbeterde geometrie en de Domane eigenschappen. Voor de dames zijn de Domane AL Womens en ALR womens verkrijgbaar.

Trek Emonda ALR en Domane AL 2019
De Trek Emonda ALR en Domane AL series: de lichtste en beste aluminium racefietsen in hun klasse. De Trek Emonda ALR modellen zijn uitgevoerd met complete groepen en doen qua rijgevoel niet onder aan de carbon broertjes en zijn ook verkrijgbaar in disc uitvoering. De rij eigenschappen van de Trek Aluminium racefietsen behoren tot de beste zijn prijsklasse!

Er zijn momenteel geen producten of categorieën

Trek winkel van het jaar - De Trek Specialist

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)