Top Bikes Kadobon

Top Bikes Kadobon: Een perfect cadeau idee
De Top Bikes Kadobon is een perfect cadeau idee als u een sportief, gemakkelijk en origineel cadeau wilt geven aan uw familielid, collega of vriend. De Kadobon wordt netjes verpakt in een originele envelop en is geldig vanaf het moment van betaling. De kadobon is te besteden in onze showroom of in onze webwinkel aan alle accessoires, onderdelen en fietsen. Ook is de bon geldig voor alle diensten in onze werkplaats.

Top Bikes Kadobon op maat
Heeft u vragen over de Top Bikes kadobon of wilt u een aangepast bedrag cadeau geven? U bent hiervoor ook van harte welkom in onze showroom of neem contact met ons op. Wij helpen u graag. De Top Bikes kadobon is online verkrijgbaar in een selectie van bedragen. In de showroom is ieder bedrag mogelijk. Hierdoor heeft u de vrijheid in wat voor bedrag u cadeau wilt geven.

Veilige verzending
De kadobonnen die online worden aangeschaft worden aangetekend en verzekerd verzonden met trackingnummer zodat u zeker weet dat deze veilig op het afleveradres aankomt. Hierdoor wordt alle risico uitgesloten. Voor kadobonnen onder de 75 euro worden 2.50 euro verzendkosten in rekening gebracht. Daarboven is de verzending gratis.


Topbikes.nl
Elandstraat 89
2513 GM   Den Haag

info@topbikes.nlOpeningstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   9:00 - 17:30
Woensdag   9:00 - 17:30
Donderdag   9:00 - 17:30
Vrijdag   9:00 - 17:30
Zaterdag   9:00 - 17:00
Zondag   Gesloten     
       

De beste merken op fietsgebied in onze winkel in Den Haag

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Professionele werkplaats. Zonder afspraak en leenfietsen beschikbaar