Voeding en verzorging

Voeding en verzorging | De beste prestaties
De juiste sportvoeding en de beste verzorging is de basis van goede prestaties. De sportvoeding merken die wij voeren in onze catalogus zijn zorgvuldig geselecteerd en getest door ons en wij hebben de kennis en ervaring om u zo goed mogelijk te adviseren over de juiste sportdranken, energierepen en energie gels. De sportvoeding van Clif Bar, Science in Sport en Powerbar is gebalanceerd en samengesteld voor een zo effectief mogelijke energie afgifte bij zware tochten, trainingen of wedstrijden. Iedere rijder is anders en smaken verschillen, echter weten wij de structuur en inhoud van de sportvoeding zodat wij u goed op pad kunnen sturen. Bij Topbikes.nl krijgt u nooit de hongerklop!

Clif Bar | Powerbar | Science in Sport
Deze drie merken op sportvoeding gebied hebben zich de laatste jaren bewezen in de sportwereld als stabiele, gezonde keuzes en zijn uitermate prettig in het gebruik op de fiets. U kunt in onze online catalogus de verschillende sportvoeding producten bekijken en bestellen. In onze showroom kunnen wij u ook perfect adviseren.

  • De beste sportvoeding producten
  • Het juiste advies
  • Veel ervaring op het gebied van sportvoeding
  • Online bestellen of kom langs in de showroom

Energie gels

Energie gels

Energie gels zijn voor snelle energie. Gemakkelijk in te nemen en snel werkend. SIS, Powerbar en Clifbar collectie.

Deze categorie bevat 4 artikelen

Repen

Repen

Energie repen met gebalanceerde inhoud. Voor goede energie afgifte tijdens wedstrijd of toertocht. SIS, Powerbar en het smakelijke Clif Bar.

Deze categorie bevat 11 artikelen

Dranken

Dranken

Energiedranken of hersteldranken van Science in Sport en Powerbar. Perfect gebalanceerde sportvoeding voor de beste prestaties.

Deze categorie bevat 12 artikelen

Tabletten

Tabletten

Tabletten om gehydrateerd te blijven. Optimale balans van vitaminen en mineralen voor de beste prestaties. Go Hydro van Science in Sport.

Deze categorie bevat 3 artikelen

 

 

De beste merken op fietsgebied in onze winkel in Den Haag

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Professionele werkplaats. Zonder afspraak en leenfietsen beschikbaar