Race Wielen

Bontrager Race Wielen | 2015 collectie:
De basis van de Bontrager collectie zijn de high end race wielen. Prachtige wielsets gebouwd volgens de hoogste normen. De Bontrager Race wielen collectie omvat een gehele serie die geschikt is voor iedere rijder voor ieder budget. De Bontrager wielen zijn geschikt voor zowel wedstrijdrijders als recreanten en worden met de nieuwste technieken en materialen uitgerust.

Bontrager Aura 5 wielset:
Nieuw in de collectie is de Bontrager Aura 5 wielset. Deze wielen zijn gebouwd volgens de ACC techniek van Bontrager en hebben een eigen naafontwerp en een brede, aerodynamische carbon velg met aluminium remoppervlak. De Bontrager Aura 5 wordt handgebouwd in de VS en zorgt voor een fraai uiterlijk gecombineerd met ultieme prestaties.

Als Bontrager Specialist leveren wij alle Bontrager Race wielen. Wij kunnen u perfect adviseren over de juiste keuze. Zowel online als in de showroom.

Er zijn momenteel geen producten of categorieën

Gratis verzending boven 75 euro - Veilig betalen bij Top Bikes

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)