Nieuws

Vrijdag 20 Maart 2020

COVID-19: WINKEL GESLOTEN

Vandaag hebben wij samen met het gehele team van Top Bikes het besluit genomen om de showroom en werkplaats te sluiten in verband met de Corona Crisis. Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij graag willen dat onze families en dierbaren veilig en gezond blijven. Wij hopen natuurlijk dat deze uitzonderlijke crisis snel voorbij is en wij u straks weer in goede gezondheid mogen begroeten in onze winkel! Het team van Top Bikes wenst u veel sterkte en veiligheid toe in de komende weken! Voor dringende vragen kunt u contact opnemen via info@topbikes.nl

Lees meer »

Dinsdag 17 Maart 2020

Covid-19: Belangrijk bericht

Om de gezondheid van onze medewerkers, u en onze families te beschermen hebben wij besloten om tijdelijk onze winkel te sluiten. Het hele team van Top Bikes vind het natuurlijk jammer dat wij u op dit moment even niet van dienst kunnen zijn, echter vinden wij de risico's op dit moment te groot en willen geen mensen in gevaar brengen. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft en wij u snel weer mogen begroeten! Wij kijken per dag hoe de situatie is en zullen ons gevoel volgen en u laten weten wanneer wij weer de deuren openen.

Lees meer »

Zondag 01 Maart 2020

Super Sale tot 80% korting

Wij vieren de lente met heel veel superdeals bij Top Bikes! Vanaf € 1,- tot € 15,-. Wielerkleding, fiets sokken, fietssloten, overschoenen etc. etc. Wij frissen onze winkel even lekker op, u kunt daarvan NU profiteren in onze showroom! 😍

Lees meer »

Dinsdag 12 Maart 2019

Wij zoeken monteurs!

Ook bij Top Bikes werken? Op dit moment hebben wij verschillende vacatures in onze werkplaats. Parttime, Fulltime en Leerling monteurs. Bekijk onze vacatures en misschien kunnen wij je begroeten als onze nieuwe collega! Interesse? Graag nodigen wij je uit voor een gesprek.

Bekijk onze Vacatures »

Zaterdag 18 November 2017

Nieuw! Leenfiets bij reparatie

Leenfiets bij uw reparatie? Om u nog beter van dienst te zijn en wij het belangrijk vinden dat u mobiel blijft kunnen wij u nu goede leenfietsen aanbieden als u uw fiets voor onderhoud of reparatie in onze werkplaats laat uitvoeren. Als u de fiets bij ons heeft aangeschaft is dit zelfs helemaal gratis! Vraag ernaar in de winkel.

Leenfiets service bij Top Bikes

Vrijdag 13 Oktober 2017

Bestel nu uw Trek elektrische fiets

De nieuwste Trek elektrische fietsen zijn binnenkort verkrijgbaar bij ons in de showroom. U bent al van harte welkom voor een proefrit op een van de nieuwe Trek TM+, LM+ en UM+ E-bikes. Bestel uw model nu en profiteer van veel voordelen!

Trek E-bikes 2018 Collectie »

Woensdag 07 December 2016

Top Bikes op Youtube

U kunt ons volgen op ons nieuwe Youtube kanaal. Hier vind u spectaculaire clips van onze eigen fietsritten en nieuwe producten. Abonneert u zich nu op ons kanaal en geniet van de content die wij u nu en in de toekomst gaan bieden!

Ga naar ons Youtube Kanaal

Donderdag 01 September 2016

Wijziging openingstijden

Vanaf Donderdag 1 September zijn wij geopend van 9:00 tot 17:30. Wij volgen vanaf heden weer onze normale openingstijden.

Openingstijden bekijken

Woensdag 20 Juli 2016

Trek Summer Sale

Lees meer »

Woensdag 02 Maart 2016

Koopavond op Donderdag

Vanaf heden zijn wij iedere donderdag geopend van 9:00 tot 21:00. Wij staan voor u klaar in onze showroom en de werkplaats is gedurende deze uren gewoon geopend. U bent van harte welkom!

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)