Garmin Edge 200 GPS Fietscomputer | Zwart
Garmin Edge 200 GPS Fietscomputer | ZwartGarmin Edge 200 GPS Fietscomputer | Zwart
Garmin Edge 200 GPS Fietscomputer | ZwartGarmin

Garmin Edge 200 GPS Fietscomputer | Zwart

129,00
  • Gratis bezorging bij bestellingen boven de 75 euro
  • De professional met showroom en webwinkel
  • Altijd welkom voor goed advies en service
Direct leverbaar
Artikelomschrijving
Garmin Edge 200 GPS Fietscomputer | Zwart

De Garmin Edge 200 GPS Fietscomputer uitgevoerd in de kleurstelling zwart. Inclusief montage materialen en standaard stuurhouder en USB oplader. Gratis Garmin Connect gebruik.

Gebruiksvriendelijke GPS-fietscomputer
De Garmin Edge 200 Houdt tijd, afstand, snelheid en GPS-positie bij. Vergelijk uw prestaties met oude ritten of ritten van anderen. Ideaal om iedere dag mee te trainen of voor toertochten. Breng nieuw leven in elke rit met de Edge 200. Deze fietscomputer met GPS-functionaliteit houdt de tijd bij, afstand, snelheid, locatie en aantal verbrande calorieen. De Edge 200 is ideaal om mee te trainen, elke dag, voor toertochten en elk avontuur dat u later nog een keer wilt beleven op Garmin Connect, de gratis website voor gegevens analyse, en het in kaart brengen en delen van routes

Met GPS-functionaliteit
De Edge 200 beschikt over een uiterst gevoelige GPS-ontvanger met HotFix satellietprognose om uw positie sneller te kunnen bepalen. Dit betekent dat er snel satellieten worden gevonden als u het toestel buitenshuis inschakelt, zodat u snel op pad kunt. U krijgt ook een waarschuwing als u wel beweegt maar de timer niet is ingeschakeld. De Edge 200 beschikt over de functie Auto Pause, waarmee de timer wordt stilgezet als u niet meer beweegt en weer doorloopt als u weer verder gaat. U kunt ook waarschuwingen instellen voor afstand, tijd en calorieen om het eenvoudiger en leuker te maken om uw doelstellingen te halen.

Hoe ver en hoe snel
Of u nu voor uw plezier fietst, om fit te worden of om een goede tijd neer te zetten, u vindt het vast leuk om te zien hoe ver en hoe snel u hebt gereden. Met deze gegevens in handen hebt u een stimulans om door te gaan. De Edge 200 kan tot 130 uur aan ritgegevens opslaan en uw activiteiten sorteren zodat u eenvoudig de snelste, langste of laatste rit kunt opzoeken.

Daag mij uit
Met de Edge 200 brengt u nieuw leven in oude ritten dankzij Koersen, een functie waarmee oude tijden een nieuwe uitdaging vormen. Een digitale fietser laat uw snelheid zien ten opzichte van eerdere prestaties, samen met een indicatie van hoe ver u voor of achter ligt. U kunt ook ritten downloaden van andere gebruikers van Garmin Connect voor een virtuele wedstrijd.

Garmin Connect
Neem deel aan een wereldwijd netwerk van fietsers en buitensportvrienden op Garmin Connect uw rit erop zit, kunt u die uploaden naar de site om op de kaart te zien welk traject u hebt afgelegd, dit analyseren, delen en meer informatie te bekijken zoals hoogteverschillen. Met de nieuwe functie Course Creator van Garmin Connect kunt u nieuwe ritten plannen en oude activiteiten omzetten in een koers.

Top Bikes en Garmin
Bij Top Bikes zijn ervaringsdeskundigen die al jaren met de Garmin Edge computers rijden en testen. Wij kunnen u daardoor perfect adviseren over de juiste keuze en u perfect alle functies laten zien in de praktijk. Ook als u vragen heeft over Garmin Connect kunt u bij ons terecht, wij laten u graag zien hoe dit in zijn werk gaat.

Wij zijn officieel Garmin reseller en leveren de gehele Garmin GPS collectie. Ook de accessoires en onderdelen. Wij leveren de Garmin modellen met veel service en advies en monteren deze kosteloos en direct in de showroom.

Garmin informatie
  • Garmin Edge: GPS Fietscomputer
  • tot 14 uur batterijduur
  • 180x160 pixels
  • Virtual Partner
  • Koersen
  • Auto Pauze
  • Garmin Connect Compatible

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)

  

Breng een kennis op de hoogte van:
Garmin Edge 200 GPS Fietscomputer | Zwart

captcha codeVelden met * zijn verplicht   

Heeft u vragen over het artikel:
Garmin Edge 200 GPS Fietscomputer | Zwart

captcha codeVelden met * zijn verplicht