Tacx Neo Smart T2800 trainer
Tacx Neo Smart T2800 trainerTacx Neo Smart T2800 trainerTacx Neo Smart T2800 trainerTacx Neo Smart T2800 trainerTacx Neo Smart T2800 trainerTacx Neo Smart T2800 trainerTacx Neo Smart T2800 trainerTacx Neo Smart T2800 trainer
Tacx Neo Smart T2800 trainerTacx

Tacx Neo Smart T2800 trainer

1.399,00
 • Gratis bezorging bij bestellingen boven de 75 euro
 • De professional met showroom en webwinkel
 • Altijd welkom voor goed advies en service
Direct leverbaar
Artikelomschrijving
Tacx Neo Smart T2800 trainer

De alles vernieuwende Tacx Neo Smart T2800
Met de Tacx Neo Smart T2800 trainer haalt u de meest geavanceerde Smart fietstrainer in huis. De Tacx Neo Smart T2800 meet al uw trainingsgegevens, zoals; wattage, snelheid, cadans en nog veel meer. Met de nieuwe Direct Drive technologie haalt Tacx alle onnodige riempjes, wieltjes en rolletjes weg, hierdoor wordt uw Power Flow geoptimaliseerd. Zonder fysieke overbrengingen is de Tacx Neo Smart T2800 ook de stilste trainer die momenteel verkrijgbaar is.

Nieuwe geavanceerde trainingssoftware van Tacx
De Vernieuwde trainingssoftware communiceert met De Tacx Neo Smart T2800 om uw training nog realistischer te maken. De Tacx Neo Smart Simuleert namelijk door de krachtige motor realistisch hellingen tot 25 procent en nu ook afdalingen tot -5 procent. De trainingssoftware van de Tacx Neo Smart trainer kan ook alle legendarische klimmen simuleren uit zowel de Alpen als de Pyreneeen. Deze Software kunt u downloaden van de App store en de Google play store, u kunt ook de trainerssoftware kopen voor op de pc of op uw apple computer. De Tacx Neo Smart T2800 ondersteunt ook software van derden, dus u kunt ook Zwift gebruiken met uw Tacx Neo Smart trainer. Cassettes zijn niet inbegrepen, Alle 10- en 11 speeds van Sram en Shimano zijn compatibel met de Tacx Neo Smart T2800, Alle huidige Cassettes van Campagnolo passen ook. De Beroemde bergen zijn verkrijgbaar als in-app aankopen op uw smartphone en tablet, bij de computersoftware is alles inbegrepen.

De Tacx Smart series
Ga met een Tacx Smart trainer nog verder. Fiets de Alpe de Huez op, haal een nieuw persoonlijk record op de Mont Ventoux, fiets samen met mensen over de hele wereld met Zwift, het kan allemaal met de Tacx Smart series. De Tacx Smart trainers functioneren als een fluid-trainer als ze niet gekoppeld zijn, ze berekenen de benodigde weerstand voor het simuleren van een vlakke weg.

Tacx trainers en Top Bikes: Kwaliteit en Service
Top Bikes levert u graag kwaliteit, daarom hebben wij gekozen voor de tacx-trainers. Bij Top Bikes leveren wij u de beste service samen met een kwaliteitsproduct. Met de Tacx-trainers kunt u met alle weersomstandigheden gericht trainen met zowel mtb- als racefietsen en zelfs ook met uw stadsfiets.

Wij adviseren u als officieel Tacx verkooppunt graag over alle mogelijkheden en bieden u de beste service en after sales.

Wij zijn de specialist voor de nieuwste Tacx fietstrainers. U bent van harte welkom voor perfect advies en het testen van enkele modellen. Tevens leveren wij alle Tacx acessoires en onderdelen.

Tacx Trainer Informatie
 • Accuraat tot 2000 Watt
 • Ultrastille Direct Drive technologie
 • Simuleer Alle legendarische Beklimmingen
 • Cassette niet inbegrepen
 • Tacx: Gebruikt door de beste rijders
 • Geschikt voor de meeste fietsen
 • Indoor training op topniveau
 • Stabiel en sterke trainer
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Boven de 75 Euro gratis verzending

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)

Zo spoedig mogelijk (binnen 30 min*)  
  

Breng een kennis op de hoogte van:
Tacx Neo Smart T2800 trainer

captcha codeVelden met * zijn verplicht   

Heeft u vragen over het artikel:
Tacx Neo Smart T2800 trainer

captcha codeVelden met * zijn verplicht