Online Fietsenwinkel

Online Bestellen bij Topbikes.nl: Net zo makkelijk!
Naast onze winkel in het centrum van Den Haag waar wij u perfect van dienst kunnen zijn hebben wij ook een online winkel waar u met alle gemak al onze artikelen kunt bestellen. Wij leveren door geheel Nederland en Europa. De meeste bestellingen worden dezelfde dag verwerkt en binnen 24 uur bezorgd. Bestellingen boven de 75 euro worden gratis verzonden.Ons Online Aanbod | De Beste Merken
Ons aanbod op onze gemakkelijk te gebruiken webwinkel wordt constant uitgebreid en wij hebben op dit moment een prachtige collectie van meer dan 10.000 artikelen. Mocht er onverhoopt toch een artikel niet in voorraad zijn bieden wij u altijd direct een alternatief of leverdatum. U komt zo nooit voor verrassingen te staan. Wij willen u een zo goed mogelijke online winkel ervaring bieden.

Levering uit voorraad | Veilig Online Betalen
Wij leveren de meeste a merk artikelen direct uit voorraad en zorgen voor een klant en servicegerichte orderverwerking. U kunt ons altijd bereiken via e-mail of via onze klantenservice. In onze webwinkel heeft u een grote keuze aan betaalmogelijkheden, de betalingen worden altijd veilig en snel afgehandeld via onze beveiligde kassa. Wij werken samen met Ogone, de professional voor veilig betaalverkeer.

Thuiswinkel Waarborg | Topbikes.nl
Thuiswinkel.org is de belangenvereniging voor webwinkels en geeft het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk uit. U kunt er op rekenen dat webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg voldoen aan een aantal belangrijke criteria op het gebied van wet- en regelgeving, financiële stabiliteit en veiligheid. Top Bikes is lid van Thuiswinkel.org.


Betaalmogelijkheden | Alle mogelijkheden
Visa, Mastercard, American Express, iDeal, Rembours en vooruit betalen. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom, dan kunnen wij u ook persoonlijk advies en eventueel direct uw onderdelen of accessoires monteren.

Online betaalmogelijkheden:

  
   
+Rembours
+Bankoverschrijving

Betaalmogelijkheden in de showroom:

 
     
+Contant
+Nationale fietsbon

Trek Fietsen Online Bestellen
Trek fietsen worden nooit per pakketdienst verzonden. U kunt bij Topbikes.nl wel online bestellen of reserveren. Echter moet u deze wel altijd persoonlijk afhalen in onze showroom. Dan kunnen wij u optimaal van dienst zijn en de fiets perfect op maat en professioneel afleveren. U kunt bij op dat moment alle accessoires gratis laten monteren. Wij kunnen u adviseren over alle aspecten van de Trek fietsen: over de techniek, werking en accessoires. Wij zorgen voor de beste ervaring.

Vragen over online bestellen?
U kunt bij onze klantenservice terecht voor alle vragen over online winkelen bij Top Bikes. Wij helpen u graag verder.
 

Topbikes.nl
Elandstraat 89
2513 GM   Den Haag

info@topbikes.nlOpeningstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   13:00 - 17:00
Woensdag   13:00 - 17:00
Donderdag   13:00 - 17:00
Vrijdag   13:00 - 17:00
Zaterdag   13:00 - 17:00
Zondag   Gesloten     
       

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)

Zo spoedig mogelijk (binnen 30 min*)