FAQ

Stel uw vraag

Alle Vragen met antwoorden uit de categorie Reparaties

 

Hoe snel is mijn fiets klaar als deze voor reparatie wordt aangeboden?

Over het algemeen hebben wij iedere reparatie dezelfde dag klaar. De werkplaats is de gehele dag geopend en wij zorgen ervoor dat u uw fiets snel weer kunt ophalen. U krijgt kosteloos en automatisch een SMS als de reparatie gereed is met daar de exacte kosten weergegeven. Sommige grotere reparaties kunnen langer duren, wij bespreken dit altijd bij het binnenbrengen van de reparatie.

naar boven

 

Reparaties aan fietsen die niet bij Topbikes zijn gekocht?

Wij repareren alle fietsen van alle merken. U bent ook welkom met fietsen die niet gekocht zijn bij ons.

naar boven

 

Heb ik garantie op een reparatie?

Wij doen altijd onze uiterste best om de reparaties zo perfect mogelijk uit te voeren. Er kan natuurlijk altijd iets nog niet helemaal goed zijn. In deze gevallen gaan onze uiterste best doen om dit vervolgens in orde te maken. Iedere reparatie wordt individueel bekeken en eventuele extra kosten worden altijd overlegd. Wij proberen bij aanname van de reparatie altijd een zo helder mogelijke prijsopgave te doen.

naar boven

 

Heeft Topbikes leenfietsen voor reparaties?

Wij hebben geen vaste leenfietsen voor reparaties. Wij proberen alle reparaties binnen een aantal uur gereed te hebben. In uitzonderingsgevallen zorgen wij natuurlijk wel voor een leenfiets. Dit is in gevallen waar de reparatie langer gaat duren dan gepland.

naar boven

 

Wat voor soort fietsen kunnen worden gerepareerd?

Wij repareren alle soorten fietsen. Van stadsfiets tot high end carbon racefiets. Onze kennis en ervaring in de werkplaats stelt ons in staat om u in bijna alle gevallen van dienst te zijn.

naar boven

 

Doet Topbikes ook Carbon Reparaties?

Omdat wij gespecialiseerd zijn in de gehele Trek collectie hebben wij veel kennis van de nieuwste carbon technieken en kunnen wij u perfect adviseren na een ongeval waarbij u twijfels over de betrouwbaarheid van het carbon. Wij noemen dat een Carbon Check Up. U bent van harte welkom in de showroom met de Carbon racefiets, sportfiets of mountainbike. Wij helpen u graag verder.

naar boven

 

Afspraak maken voor de gratis servicebeurt(en)?

U hoeft voor de servicebeurten die wij bij onze fietsen leveren nooit een afspraak te maken. U bent altijd van harte welkom, in de meeste gevallen is uw fiets dezelfde dag gereed. (behalve op zaterdag).

naar boven

 

Wat wordt er bij een onderhoudsbeurt gedaan?

Wij begrijpen dat een fiets een onderhoudsgevoelig product is en dat deze altijd goede aandacht nodig heeft. Bij een onderhoudsbeurt zorgen wij er altijd voor dat deze in de best mogelijke conditie wordt gebracht. Wij controleren alle technische aspecten en maken de gehele fiets tot in de puntjes schoon. Wij rekenen altijd een standaard bedrag voor het complete onderhoud. -Fiets met gesloten kettingkast: 54.50 euro -Sport / Race fiets: 72.80 euro -Kleine onderhoudsbeurt: 36.40 euro Deze prijzen zijn exclusief eventuele extra onderdelen. Dit overleggen wij altijd bij aanname van de reparatie.

naar boven

 

Worden er ook Brommers gerepareerd?

Wij repareren geen brommers en scooters. Wij zijn gespecialiseerd in fietsen en alles wat daar mee te maken heeft.

naar boven

 

Is er ook een mobiele reparatie service?

Wij hebben geen mobiele reparatie service, wij repareren niet op locatie. Voor reparaties kunt u terecht in onze showroom en service center in Den Haag.

naar boven

 

Kan ik bij Top Bikes Gereedschap lenen?

Wij lenen nooit gereedschap uit, ook niet met een borg of via een andere regeling.

naar boven

 

Worden er ook Elektrische fietsen gerepareerd?

Wij repareren alle merken fietsen, echter zijn wij gespecialiseerd in de Trek Ride+ collectie. Hiervoor is ons personeel gecertificeerd. Elektrische fietsen van andere merken kunnen niet in alle gevallen door ons gerepareerd worden. Vraag via onze klantenservice pagina naar de mogelijkheden. Of mail ons direct op info@topbikes.nl

naar boven

 

Wat kost een reparatie?

Wij werken op een zo transparant mogelijke manier en bij het aannemen van de reparatie geven wij een zo goed mogelijke indruk van de kosten. Wij geven de voorkeur aan een bezoek in de showroom met de fiets zodat wij een zo helder mogelijke kostenraming kunnen geven. Het arbeidsloon wordt berekend volgens de Bovag werktijden tabel en uurtarief.

naar boven

 

Is er een reparatie snelservice?

Wij proberen de reparaties altijd zo snel mogelijk af te hebben. In de meeste gevallen al binnen 2 uur. U ontvangt direct een SMS als de reparatie gereed is.

naar boven

Topbikes.nl
Elandstraat 89
2513 GM   Den Haag

info@topbikes.nlOpeningstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   11:00 - 17:00
Woensdag   11:00 - 17:00
Donderdag   11:00 - 17:00
Vrijdag   11:00 - 17:00
Zaterdag   11:00 - 17:00
Zondag   Gesloten     
       

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)