FAQ

Stel uw vraag

Alle Vragen met antwoorden uit de categorie Fietsen

 

Koopt Top Bikes ook fietsen van particulieren?

Wij kopen geen fietsen van particulieren, bij aankoop van een nieuwe fiets ruilen wij echter wel in. In de showroom bepalen wij in samenspraak met u de inruilprijs en zorgen wij dat dit op een zo transparant mogelijke manier wordt gedaan.

naar boven

 

Ik wil een fiets inruilen, kan dat?

Wij ruilen fietsen in van alle merken. Bij aankoop van een nieuwe fiets is het altijd mogelijk om een fiets in te ruilen. In de showroom bepalen wij een eerlijke inruilprijs en zorgen wij ervoor dat u op een goede manier wordt geadviseerd. Wij ruilen nooit in zonder een fiets gezien te hebben.

naar boven

 

Kan ik een proefrit maken op een van de fietsen?

Wij zijn een grote voorstander van het proberen en proefrijden van fietsen. Om een idee te geven of een fiets bij u past kan door middel van een proefrit. Als u van plan bent een proefrit te maken, moet u wel een legitimatie bewijs meebrengen.

naar boven

 

Wat voor fietsmerken heeft Top Bikes in zijn programma?

Wij zijn gespecialiseerd in de gehele Trek en Gary Fisher collectie, Echter hebben zijn wij ook dealer van Batavus, Cortina, Dahon, Sparta, Empo en Burgers. Ook kunnen wij nog andere merken leveren, vraag hier naar via onze klantenservice pagina, direct via e-mail (info@topbikes.nl) of kom gezellig langs in de showroom.

naar boven

 

Rent a Bike, Does Topbikes also rent bikes?

We do not have a bike rental service, there are several places in The Hague where that is possible. Du Nord in Scheveningen is a location for this.

naar boven

 

Hoe kan ik mijn framemaat bepalen? Wat is mijn frame maat?

Omdat ieder fietsmerk verschillende bouw van fietsen heeft raden wij ten sterkste af om via internet de framemaat te bepalen van een fiets. In de showroom adviseren wij altijd of een bepaalde frame maat correct is. In de winkel kun u verschillende maten proberen. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u perfect op de (race)fiets zit en u een ideale houding aan kunt nemen. U bent van harte welkom in de showroom voor het beste advies, specifieke aanpassingen kunnen wij ook direct uitvoeren.

naar boven

Topbikes.nl
Elandstraat 89
2513 GM   Den Haag

info@topbikes.nlOpeningstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   11:00 - 17:00
Woensdag   11:00 - 17:00
Donderdag   11:00 - 17:00
Vrijdag   11:00 - 17:00
Zaterdag   11:00 - 17:00
Zondag   Gesloten     
       

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)