FAQ

Stel uw vraag

Alle Vragen met antwoorden uit de categorie Algemeen

 

Waarom Bel mij terug gebruiken?

Wij hebben sinds 2012 een extra service toegevoegd waar u door ons teruggebeld kan worden.

naar boven

 

Wanneer is er koopavond?

Wij hebben in de zomer altijd koopavond. Deze periode loopt van 1 maart tot 1 september. Op iedere donderdag bent u van harte welkom tot 21:00. Ook de werkplaats is gewoon geopend.

naar boven

 

Wat zijn de openingstijden?

Onze openingstijden zijn: Maandag: Gesloten Dinsdag: 9:00 - 17:30 Woensdag: 9:00 - 17:30 Donderdag:9:00 - 21:00 (van 1 maart tot 1 september) Donderdag:9:00 - 17:30 (van 2 september tot 29 februari) Vrijdag: 9:00 - 17:30 Zaterdag: 9:00 - 17:00 Bij speciale openingen of feestdagen wordt dit altijd vermeld op de hoofdpagina http://www.topbikes.nl

naar boven

 

Heeft Topbikes ook fietsverhuur?

Wij verhuren geen fietsen, hiervoor kunt u gemakkelijk terecht op de stations of bij de zeer toeristische plekken.

naar boven

 

Welke vestigingen hebben jullie?

Wij hebben een hoofdvestiging in de Elandstraat in Den Haag. Hier is zowel de showroom gevestigd en verwerken wij alle online bestellingen. Door onze gunstige ligging zijn wij zeer gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en met het openbaar vervoer.

naar boven

 

Fietsprojecten of fietsplannen? Kan ik hiervoor bij Topbikes terecht?

Wij werken samen met alle fietsprojecten zoals Nationale Fietsprojecten, Bedrijfsfietsen Nederland, het ABC Plan en het Batavus fietsenplan. Wij kunnen u ook perfect adviseren over andere fietsplannen en projecten. Wij hebben een jarenlange ervaring met het leveren van fietsen en accessoires voor bedrijven.

naar boven

 

Ik wil bedrijfsfietsen aanschaffen, is dit mogelijk?

Wij leveren ook grotere aantallen aan bedrijven, hiervoor kunnen wij altijd een offerte opstellen met servicecontracten. Echter kunt u dit het beste overleggen per e-mail of telefoon. Op deze manier kunnen wij een passende offerte maken voor iedere situatie.

naar boven

 

Kan ik pinnen bij Top Bikes? Pinpas gebruiken?

U kunt bij ons gewoon pinnen met iedere bankpas. Wij accepteren buiten de normale pinpassen ook Visa, Mastercard, American Express (AMEX), Discovery Card, Diners Card en Maestro.

naar boven

 

Welke Creditcards worden er in de showroom geaccepteerd?

Wij accepteren de Creditcards van Visa, Mastercard, American Express, Discovery Card, Diners Club Card en Maestro. Deze betaalmethoden worden ook geaccpteerd in onze webshop.

naar boven

 

Kan ik mijn fiets bij Topbikes verzekeren?

Wij werken samen met ENRA fietsverzekering en kunnen uw fiets bij aankoop of naderhand verzekeren. Ook via onze website kunt u uw fietsverzekering in orde maken. U vindt de pagina met alle tarieven en kunt alle voorwaarden vinden. http://www.topbikes.nl/fietsverzekering/

naar boven

 

Mijn fiets is gestolen, wat moet ik doen?

Als uw fiets is gestolen en u bent via ons verzekerd dan moet u eerst aangifte doen via www.politie.nl, vervolgens ontvangt u een proces verbaal. Hiermee komt u direct naar onze winkel samen met de twee originele sleutels. In de winkel helpen wij u graag verder en kunt u waarschijnlijk al dezelfde dag op een nieuwe fiets de winkel verlaten.

naar boven

 

Nationale Fietsbon, Fietsbonnen, worden deze geaccepteerd?

Wij accepteren alle fietsbonnen. Zowel van Nationale Fietsprojecten als de fietscoupons van Bedrijfsfietsen Nederland. U kunt deze bonnen gebruiken voor alle onderdelen, accessoires en reparaties. Wij accepteren geen fietsbon voor de aankoop van een fiets.

naar boven

 

Tweedehands Fietsen, heeft Top Bikes ook gebruikte fietsen?

Wij ruilen fietsen in en verkopen ook tweedehands fietsen. Wij hebben altijd een collectie in verschillende prijsklassen in de winkel. Hiervoor bent u van harte welkom in de showroom. Wij zorgen dat de occassions altijd technisch in orde worden gemaakt en dat deze rijwaardig zijn. De gebruikte fietsen onder de 100 euro worden altijd zonder garantie geleverd.

naar boven

Topbikes.nl
Elandstraat 89
2513 GM   Den Haag

info@topbikes.nlOpeningstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   11:00 - 17:00
Woensdag   11:00 - 17:00
Donderdag   11:00 - 17:00
Vrijdag   11:00 - 17:00
Zaterdag   11:00 - 17:00
Zondag   Gesloten     
       

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)