FAQ

Stel uw vraag

Alle Vragen met antwoorden uit de categorie Service

 

Ik wil graag een offerte voor een Trek fiets ontvangen via e-mail of telefoon

Omdat wij een zeer hoge service bieden en zeer veel aandacht besteden aan iedere klant sturen of bespreken wij geen offertes met kortingsprijzen via e-mail of telefoon. U bent altijd van harte welkom in de showroom zodat wij al uw wensen op een rijtje kunnen zetten en u een passende offerte kunnen maken. Dit voorkomt dat er verwarring ontstaat over prijzen en aanbiedingen.

naar boven

 

Ik ben een fietssleutel kwijt van mijn Axa Slot, wat moet ik doen?

U kunt via de Axa Sleutelservice gemakkelijk een sleutel bijbestellen. Als uw fiets verzekerd is moet u even met ons contact opnemen zodat wij dit kunnen melden bij de verzekeringsmaatschappij. U vindt de Axa Sleutelservice op: http://www.axacompany.com/EE/nl/services/

naar boven

 

Ik ben een sleutel kwijt van mijn Abus slot, wat moet ik doen?

U kunt via de Abus Sleutelservice gemakkelijk een sleutel bijbestellen. Als uw fiets verzekerd is moet u even met ons contact opnemen zodat wij dit kunnen melden bij de verzekeringsmaatschappij. U vindt de Abus Sleutelservice op: http://www.abus-sleutelservice.nl/

naar boven

 

Ik ben een fietssleutel kwijt van mijn Trelock Slot, wat moet ik doen?

U kunt via de Abus Sleutelservice gemakkelijk een sleutel bijbestellen. Als uw fiets verzekerd is moet u even met ons contact opnemen zodat wij dit kunnen melden bij de verzekeringsmaatschappij. U vindt de Abus Sleutelservice op: http://jutkey.nl/fietssleutels.asp

naar boven

 

Worden er fietsen zonder servicebeurt afgeleverd?

Wij zijn een servicegerichte, professionele fietsspecialist en leveren bij iedere fiets 1 of meerdere servicebeurten. Dit doen wij om de rijervaring en het rijplezier te verhogen. Wij leveren in principe geen fietsen zonder servicebeurten (alleen in zeer speciale situaties). Overigens worden alle fietsen wel altijd perfect rijklaar afgeleverd en hoeft u zelf niets te af te monteren of af te stellen. Wij leveren geen fietsen in doos of per pakketdienst.

naar boven

 

Fiets metingen

Bij Top Bikes is een team van liefhebbers en fietsfanaten dagelijks bezig met sportfietsen en hebben heel veel kennis over houding op een (race)fiets. Wij zorgen dat onze klanten altijd op de juiste framemaat worden geplaatst en dat deze perfect wordt afgesteld. Dit doen wij in samenwerking met de klant en dit wordt in detail uitgevoerd. U bent bij ons van harte welkom voor goed advies.

naar boven

 

Schoenplaatjes Monteren

Wij vinden het belangrijk dat op fietsschoenen de juiste schoenplaten worden gemonteerd die perfect worden afgesteld. Verkeerd afgestelde schoen platen komen wij vaak tegen. Onze kennis over (sport) fietsen is zeer uitgebreid en wij weten exact wat de beste manier is om deze af te stellen en te installeren. Hiervoor bent u van harte welkom in onze showroom.

naar boven

Topbikes.nl
Elandstraat 89
2513 GM   Den Haag

info@topbikes.nlOpeningstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   11:00 - 17:00
Woensdag   11:00 - 17:00
Donderdag   11:00 - 17:00
Vrijdag   11:00 - 17:00
Zaterdag   11:00 - 17:00
Zondag   Gesloten     
       

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)