FAQ

Stel uw vraag

Alle Vragen met antwoorden uit de categorie Trek

 

Waar vind ik de gewichten van de Trek fietsen?

De gewichten van alle modellen van Trek kunt u vinden op onze pagina met prijslijsten en gewichten lijsten. http://shop.topbikes.nl/fietsen-collectie/trek-prijslijst-2012/

naar boven

 

Er is iets mis met mijn Trek, Wat moet ik doen?

Als u de Trek fiets heeft gekocht heeft bij ons dan bent u altijd van harte welkom in de showroom. Soms kunnen wij ook problemen oplossen per telefoon of e-mail. Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder. Ook als u uw Trek fiets niet bij ons heeft aangeschaft bent u van harte welkom.

naar boven

 

Ik wil graag een Trek Folder ontvangen per post, is dit mogelijk?

Wij versturen nooit Trek folders per post. U bent hiervoor van harte welkom in de showroom. Wij kunnen u dan direct adviseren over de verschillende modellen en u kunt al uw vragen bij ons kwijt. In de showroom ontvangt u altijd een folder, prijslijst en gewichtenlijst.

naar boven

 

Ik mis een Trek model op de website

Heel soms kan voorkomen dat er een bepaald model niet te vinden is op onze website. Dit kan te maken hebben met een afwijkende collectie in de VS of bepaalde modellen die niet verkrijgbaar zijn in Europa. Mocht u toch vragen hebben over de afwijkende modellen. Neem contact op via e-mail zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

naar boven

 

Waarom een Trek fiets bij Topbikes aanschaffen?

Wij zijn gespecialiseerd in de gehele collectie van Trek en zijn al jaren het aanspreekpunt in west Nederland betreffende de Trek collectie. Wij hebben de nieuwste Trek modellen direct in voorraad en leveren uitzonderlijke service bij de fietsen. U blijft na aankoop altijd van harte welkom en wij doen er alles aan om u te laten genieten van uw Trek fiets. Onze ervaringen met fietsen en racefietsen brengen wij graag over naar onze klanten en wij adviseren u graag over de juiste framemaat en uitvoeringen. Kortom: Wij zijn uitmuntend op service niveau en zorgen voor de beste ervaring op fietsgebied.

naar boven

 

Waar vind ik onderdelen voor Trek Elektrische fietsen?

Wij zijn gespecialiseerd in de Trek Collectie. Ook de Elektrische fietsen zijn bij ons onderdeel van ons aanbod. Ook de onderdelen zoals Ride+ controllers, Accu's en andere artikelen worden vanuit voorraad of binnen 1 a 2 dagen geleverd. Vraag via e-mail naar de levertijd en prijs. info@topbikes.nl

naar boven

 

Ik zoek een onderdeel voor een Trek fiets.

Onderdelen voor Trek fietsen zijn bij ons bijna altijd in voorraad of kunnen wij binnen een zeer korte tijd leveren. Om u perfect van dienst te kunnen zijn ontvangen wij graag via e-mail een framenummer en het gevraagde onderdeel. Wij behandelen uw vraag direct. U kunt hiervoor ook het klantenservice formulier gebruiken of ons direct mailen op info@topbikes.nl

naar boven

 

Waar vind ik het framenummer van een Trek fiets?

U kunt het framenummer van een Trek of Gary Fisher altijd vinden op het frame aan de onderzijde of in sommige gevallen op de buis aan de bovenzijde. U kunt deze herkennen aan het sticker met de barcode. Het framenummer begint meestal met WTU. U kunt deze ook gestanst vinden in de bottom bracket.

naar boven

 

Ik koop een Trek als aanbieding, behoud ik mijn service?

Als u een Trek fiets koopt tijdens de summer sale aanbieding periode leveren wij iedere Trek fiets zoals iedere andere, met de hoogste service, perfect rijklaar en met servicebeurt(en). Het maakt ons niet uit of u deze tijdens de actieperiode heeft gekocht of in de normale collectie. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

naar boven

 

Wat is Trek Project One?

Wij zijn al jaren officieel Trek Project One dealer. Project One houdt in dat u uw (race)fiets volledig zelf samenstelt, ontwerpt en aanpast. Wij begeleiden u hierin volledig en door onze ervaring kunnen wij u perfect adviseren. U bent voor Trek Project One van harte welkom in de showroom.

naar boven

 

Hoe bepaal ik de juiste framemaat voor mijn (race)fiets?

Bij Top Bikes is een team van liefhebbers en fietsfanaten dagelijks bezig met sportfietsen en hebben heel veel kennis over houding op een (race)fiets. Wij zorgen dat onze klanten altijd op de juiste framemaat worden geplaatst en dat deze perfect wordt afgesteld. Dit doen wij in samenwerking met de klant en dit wordt in detail uitgevoerd. U bent bij ons van harte welkom voor goed advies.

naar boven

Topbikes.nl
Elandstraat 89
2513 GM   Den Haag

info@topbikes.nlOpeningstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   9:00 - 17:30
Woensdag   9:00 - 17:30
Donderdag   9:00 - 17:30
Vrijdag   9:00 - 17:30
Zaterdag   9:00 - 17:00
Zondag   Gesloten     
       

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)

Zo spoedig mogelijk (binnen 30 min*)