Betaalmethoden

Veilig Betalen bij Topbikes.nl

Wij werken voor de betalingen samen met Ingenico. Zo kunnen we u garanderen dat alle betalingen vlot en uiterst veilig verlopen. Wij gebruiken de beste en veiligste technologie die momenteel voorhanden is om de veiligheid te garanderen. Al uw persoonlijke gegevens en ook deze van uw kredietkaart worden versleuteld via een veilige server software (SSL) om een maximale veiligheid te waarborgen. Uw kredietkaartnummer wordt op geen enkel moment aan ons meegedeeld.

Welke betaalmogelijkheden heb ik bij Topbikes.nl?

 • Betalen met iDeal
 • Wij accepteren Visa
 • Wij accepteren Mastercard
 • Wij accepteren American Express
 • Wij accepteren Maestro
 • Gebruik maken van Rembourszending
 • Vooruit betalen per bankoverschrijving
 • Betalen bij afhalen in de showroom

In de winkelwagen in onze webwinkel kunt u uw betaalwijze selecteren.

Betaalmogelijkheden | Alle mogelijkheden
Visa, Mastercard, American Express, iDeal, Rembours en vooruit betalen. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom, dan kunnen wij u ook persoonlijk advies en eventueel direct uw onderdelen of accessoires monteren.

Online betaalmogelijkheden:

  
    
+Rembours
+Bankoverschrijving

Betaalmogelijkheden in de showroom:

  
      
+Contant
+Nationale fietsbon

Hoe lang duurt het na betaling dat de bestelling in behandeling wordt genomen?
Bij betaling met iDeal en Creditcard wordt uw bestelling direct in behandeling genomen.
Bij betaling met een bankoverschrijving moet u afhankelijk van uw bank, rekening houden met een verwerkingstijd van 2 tot 4 dagen. 

Betaling bij afhalen in de showroom:
U kunt bij ons natuurlijk altijd de bestelling afhalen in de showroom, bij het plaatsen van uw bestelling kunt u de optie aanvinken om af te halen in de showroom. Tijdens onze openingstijden kunt u bij ons terecht om uw bestelling af te halen. Wij zorgen ervoor dat u altijd het hoogste niveau van service krijgt en eventuele uitleg bij uw bestelde artikelen. In veel gevallen kunt u deze ook direct laten monteren op uw fiets. De betaalmogelijkheden in de showroom zijn met Pin, Visa, American Express, Mastercard en natuurlijk gewoon contant.

Trek Bekijk onze Openingstijden

IDEAL betaling:
Als u internetbankieren heeft kunt u direct gebruik maken van iDEAL, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

 • iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden
 • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren​
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
 • Controle en overzicht op de betaling
 • IDEAL betalingen zijn bij Top Bikes gratis.

Hoe werkt iDEAL?
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. 

Betaling met Creditcard:
Wij accepteren Visa, Mastercard, Maestro en American Express.

Wanneer u ervoor kiest om met de creditcard te betalen vragen we u om de volgende gegevens in te voeren:

 • Creditcard nummer
 • Vervaldatum
 • cvv2-code (verificatiecode)
 • Kaarthouder naam

Zodra u deze informatie heeft ingevoerd klikt u op de knop "Versturen" en wordt uw bestelling doorgegeven aan ons systeem. U zult zowel een bevestiging zien van uw bestelling op onze website als een email ontvangen waarin uw bestelling bevestigd wordt.

veel gestelde vragen over Credit Cards:

Waarom is er een verificatiecode?
Bij de verificatiecode (Card Validation Code) gaat het om het blokje met drie cijfers in het handtekeningenveld op de achterzijde van de creditcard.

Deze extra vraag verzekerd u ervan dat de kaartgegevens niet kunnen worden misbruikt, dit nummer wordt namelijk nooit ergens afgedrukt. Door de verificatiecode is het zeker dat de kopende persoon ook daadwerkelijk in het bezit is van de creditcard en niet alleen een afschrift of kaartnummer heeft. Daarom zijn de drie cijfers ook niet opgeslagen in de magneetstrip van de kaart en zijn deze ook niet in het creditcardnummer terug te vinden. 

Wanneer wordt het geld van uw creditcard afgeschreven?
Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd en op de knop "Versturen" heeft geklikt worden uw gegevens geverifieerd en wordt het bedrag van uw creditcardrekening naar onze rekening overgeboekt. De bestelling is hiermee in ons systeem verwerkt (dit duurt slechts enkele minuten).

Welke gegevens ontvangen wij omtrent uw bestelling?
Alleen de bank heeft toegang tot uw creditcardgegevens. Tijdens de transactie controleert docdata uw kaartnummer, de verificatiecode en uw adres. Wij krijgen vervolgens van docdata een elektronisch bericht of de bestelling kan worden uitgevoerd. Wanneer dit het geval is, krijgen wij de volgende gegevens:

 • Naam
 • Adres
 • Telefoonnummer
 • Bestelde artikel(en)

Deze gegevens worden vanzelfsprekend ook door ons vertrouwelijk behandeld.

In hoeverre kunt u de bestelling achteraf nog wijzigen?
Uw creditcard kan door ons niet meerdere malen belast worden. Daarom kunt u veranderingen achteraf alleen aanbrengen in de hoogte van het reeds overgemaakte bedrag. In het geval dat uw nieuwe bestelling onder het overgemaakte bedrag ligt, storten wij het verschilbedrag terug op uw creditcardrekening. 

Uw bestelling wijzigen
Stuur zo snel mogelijk de door u gewenste veranderingen onze klantenservice of telefoon 070-3621001. Geef daarbij in elk geval uw ordernummer op zodat wij eventuele aanpassingen direct kunnen verwerken. 

Trek Ga naar onze Klantenservice
 

Vooruit Betalen:

Wanneer u ervoor kiest om te betalen met Vooruit betalen moet u het benodigde bedrag zelf op onze rekening overmaken. U ontvangt de betaalinstructies van onze betalingspartner per email.

U kunt het bedrag vermeld tijdens de bestelling overmaken op de volgende rekening:

BIC: ABNANL2A
IBAN: NL11ABNA0586483314

t.n.v: Top Bikes te Den Haag
o.v.v: uw bestelnummer


Belangrijk

Bij het overmaken van het bedrag vragen wij u in de omschrijving het bestelnummer te vermelden. Dit bestelnummer kunt u terugvinden in uw bevestigingsemail. Wanneer het bestelnummer niet of onjuist wordt overgenomen, kan uw betaling niet verwerkt worden. 

Houdt er rekening mee dat een overschrijving in de regel circa 2 tot 3 werkdagen duurt. Wij doen onze best om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. Mocht u sneller willen bestellen dan adviseren wij u om te kiezen voor een andere betaalmethode.

iDeal | De snelste manier van betalen
Overweeg dan iDEAL, dit is een gratis betaalmethode waarbij u óók betaald via uw vertrouwde internetbankier-omgeving. Bij iDEAL weten we echter meteen of de betaling is goedgekeurd. Uw bestelling kan, als deze in voorraad is,  daarom direct  in behandeling genomen worden. Wij streven naar een levertijd van 2 tot 7 werkdagen.

Rembourszending (Binnen Nederland):
U kunt gebruik maken van een rembourszending waarbij u de bestelling aan de deur aan de pakketbezorger kunt betalen. Hiervoor worden extra kosten gerekend. Er worden voor rembourszendingen binnen Nederland 15 euro gerekend.

Vooruit Betalen:
U kunt ervoor kiezen om het bedrag zelf over te boeken op onze rekening. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling direct in behandeling genomen en verzonden.

Topbikes.nl
Elandstraat 89
2513 GM   Den Haag

info@topbikes.nlOpeningstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   9:00 - 17:30
Woensdag   9:00 - 17:30
Donderdag   9:00 - 17:30
Vrijdag   9:00 - 17:30
Zaterdag   9:00 - 17:00
Zondag   Gesloten     
       

Catalogus van 10.000+ Artikelen.

De professional met de beste service.

Trek fietsen met service pakket of extra korting

Veilig betalen


Bel mij terug

Wilt u dat wij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden wanneer het u uitkomt? Geen probleem, vul hieronder de gegevens in met een voorkeur wanneer we u moeten bellen.

 DiWoDoVrZa
In de ochtend (09:00 - 11:00)
Later in de ochtend (11:00 - 12:00)
Vroeg in de middag (12:00 - 13:00)
In de middag (13:00 - 15:00)
Laat in de middag (15:00 - 17:00)
Vooravond (17:00 - 19:00)