ServiceContact
Thuis winkel Waarborg
Zoek in onze webshop
Top Bikes Top Bikes Top Bikes
Ga direct naar onze webshop »

Trek Fietsen | Trek Bicycle Store

Trek 80% van de Trek Fietsen 2014 in de Showroom
Trek Heel veel ervaring en kennis van Trek
Trek Professionele en Persoonlijke service
Trek De beste technische kennis en het beste advies
Trek Altijd veel service
Trek Trek Dealer of The Year 2011 en 2009
Trek Wij behoren tot de beste Trek winkels van Nederland

Trek Bekijk nu de gehele Trek 2014 collectie
Trek
Ga Direct winkelen in onze webwinkel


Trek Dealer of The Year 2011 en 2009

Trek is een merk waar wij als leverancier trots op zijn, een  complete lijn fietsen die sportief, doordacht en met oog voor design en techniek is ontworpen. tot in de kleinste details. Wij hebben als topdealer van Trek fietsen ervoor gekozen om 90% van de collectie direct in onze showroom te tonen. Wij zijn wat dat betreft uniek te noemen in Nederland.

De meeste trek fietsen leveren wij direct uit voorraad of kunnen wij binnen 1 a 2 dagen aan u als klant professioneel afleveren. Top Bikes is bekroond met het predikaat: Trek Dealer of The year 2011 en 2009.

Wij behoren tot de beste Trek verkooppunten van Nederland.


                            Trek Dealer of The year 2011


Trek
Bekijk nu de gehele Trek 2014 collectie


Trek Fietsen Collectie 2014:

      
Trek Trek Stadsfietsen
  Trek Trek Trekking Fietsen
  Trek Trek Fitness en Hybride fietsen
  Trek Trek Racefietsen
  Trek Trek Project One
  Trek Trek 29er Mountainbikes
  Trek Trek FX Fitness Hybrides
  Trek Trek Dual Sport Hybrides
  Trek Trek Elektrische Fietsen
  Trek Trek Mountainbikes
  Trek Trek Full Suspension Mountainbikes
  Trek Trek 29er Full Suspension
  Trek Trek Cyclocross
  Trek Trek Kinderfietsen


De Trek Specialist | Het Beste Advies

Wij zijn in Nederland de meest uitgebreide en servicegerichte Trek brandstore en doordat wij de gehele collectie voeren van Trek zijn er veel voordelen te behalen voor u als klant en als fietsliefhebber. De passie voor Trek zit bij iedereen in onze winkel in het bloed.

 

Wij hebben kennis van de materialen, modellen, accessoires en leuke gadgets omdat wij ons ook dag in dag uit volledig kunnen concentreren op het complete aanbod van Trek. Wij zijn altijd actueel en werken wij met de nieuwste modellen. Bij ons vindt u dan dikwijls als eerste in Nederland de nieuwe collectie die u dan ook in het echt kunt bekijken en berijden.

Trek Ga naar de Trek Fietsen Collectie  

 

Trek Project One

 

Professionals met echte ervaring
Iedere Trek die wij verkopen wordt in de juiste maat geleverd en wordt tot in de puntjes verzorgd bij de aflevering. Wij weten exact wat de juiste werkwijze is. Of het nou een Navigator stadsfiets betreft, een full suspension mountainbike of zelfs een carbon Madone racefiets.

U bent er zeker van dat er met liefde aan is gewerkt en de fiets in optima forma het asfalt of de modder op kan zoeken. Ons doel is dat u zorgeloos naar uw werk kunt fietsen of uw hobby kunt uitoefenen!

Trek Ga naar de Trek Fietsen Collectie 

 

Trek & Bontrager Kleding

 

Bontrager | Onderdelen
Wij voeren het gehele programma van Bontrager, waaronder ook de complete lijn van Bontrager kleding, schoenen, fietscomputers, accessoires, helmen en andere producten. Dit hebben wij direct in voorraad en wij kunnen u perfect adviseren over de keuzes en materialen. 

Bontrager is een prachtige collectie van de beste materialen en worden ontwikkeld in samenwerking met Trek. Een Perfecte samenwerking van materialen zorgt voor de beste prestaties.

Trek Ga direct naar de Bontrager Collectie


Trek werkplaats

 

Trek Project One | Carbon Race

Sinds 2009 zijn wij ook officieel Trek Project One dealer. Met het Trek Project One systeem kunt u uw racefiets compleet samenstellen naar uw eigen smaak. Van kleuren, frametype tot shimano of campagnolo versnellingsgroep. Wij adviseren en configureren uw racefiets en begeleiden u door het gehele proces.

De levertijd voor dit soort opgebouwde modellen varieert van 2 weken tot 45 dagen. Bij onze collectie kunt u uitgebreide informatie vinden over dit prachtige nieuwe systeem waarbij u zelf bepaald hoe uw high end Trek Carbon racefiets er uit gaat zien.

Trek Bekijk de Trek Project One mogelijkheden 

 

 

Trek Bikes

Aanmelden nieuwsbrief

- Realisatie Eye-C Multimedia
- Hosting IPS
- Concept & Ontwerp Koert-jan Kooijman
© Top Bikes 2012